Hur man tar bort material

Hej på er! Det var ett tag sen! Idag tänkte jag ta & skriva om hur man alternativt tar bort material. 


Hur man tar bort materiel är lite olika utifrån vad man använder för sorts märke på materialet osv. I vissa fall går det endast att fila bort det men i andra fall använder man aceton, bomullspads och folie för att få bort material & det är den metoden jag tänkte skriva om idag. 

Man börjar med att hälla aceton på små bomullspads som man klippt i bitar och lägga på nageln och linda sedan folie runt. Den glansiga sidan ska vara vänd åt nagelns håll. När man satt aceton, bomullspads & folie på alla naglar väntar man tio minuter för att sedan lossa folien, man ska helst dra av det från fingrarna och inte hålla på att lossa på det ifall att man skulle behöva sitta några minuter till med aceton. 
När man har tagit bort folien använder man nagelbandspushern och skrapar bort materialet med, man får skrapa riktigt noga om man även ska få med det första lagret gelé. Får man inte bort allt är materialet inte helt upplöst än & man kan behöva sitta med aceton ett tag till om det är mycket. Är det ytterst lite kanske man bara behöver fila bort resten av materialet. 


nailartbysofia.blogg.se

Nagelblogg, där jag lägger ut allt ifrån nagelkonst till tips & tricks osv osv Mailadress: [email protected] för er som vill vara modell till mig samt bidra med blogginnehåll till mitt gymnasiearbete!

RSS 2.0